ΦΛΙΠΕΡΑΚΙ THE MUNSTERS

THE MUNSTERS

 

Τα τέρατα
Μια πρωτότυπη εμπειρία φλίπερ που γιορτάζει την εικονική αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά, The Munsters. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στο 1313 Mockingbird Lane, ενώνοντας ολόκληρη την οικογένεια Munsters σε αυτή τη στοιχειωμένη περιπέτεια φλίπερ. Με τους Herman, Raven, Lily, Spot και Grandpa, οι παίκτες θα προχωρήσουν προς τον Munster Madness σε αυτόν τον τρομακτικά αστείο και γεμάτο δράση κόσμο φλίπερ κάτω από γυαλί. Τα μηχανήματα φλίπερ Munsters θα είναι διαθέσιμα σε μοντέλα Pro, Premium και Limited Edition.
Τα μοντέλα Stern’s The Munsters Pro, Premium και Limited Edition διαθέτουν εκπληκτική και ξεχωριστή χειροποίητη τέχνη. Κάθε παιχνίδι διαθέτει ένα προσαρμοσμένο γλυπτό παιχνίδι Herman bash με μαγνητισμένη μπάλα, τονίζοντας το Herman multiball. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν ένα αναδυόμενο παιχνίδι Spot bash κρυμμένο κάτω από την αριστερή ράμπα, ένα προσαρμοσμένο σκαλιστό αυτοκίνητο παιχνιδιού Drag-U-La που εμφανίζεται κοντά σε ένα αριστερό kicker lane kicker, καθώς και μια μεταλλική περιστροφή, ράμπα .

Διαστάσεις:
Πλάτος: 70,5 cm
Βάθος: 145 εκ
Ύψος: 198 εκ
Βάρος: 96 κιλά

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή για ενοικιάσεις μηχανημάτων και εξοπλισμό καταστημάτων καλέστε μας στα τηλέφωνα